PROFESSIONELLA BOKFÖRINGSTJÄNSTER I GÖTEBORG

Vi på World Trade Center Göteborg är inte bara ett kontorshotell i Göteborg. Förutom kontor, coworking spaces och mötesrum har vi även en egen bokföringsbyrå med ett team av redovisningskonsulter som kan stötta våra hyresgäster och externa företag med personlig service, kompetens och engagemang. Byråns mångåriga erfarenhet inom bokföring i Göteborg kan komma till stor nytta för bolag som vill frigöra tid och istället fokusera på att driva och utveckla verksamheten.

Låt oss ta hand om hela eller delar av din ekonomiska administration.

LÄS MER

Vi är väl medvetna om att behoven oftast varierar mycket från företag till företag och därför sätter vi oss gärna ner med dig och diskuterar fram en lämplig lösning för just din verksamhet. Vårt motto är i alla lägen att vara flexibla, serviceinriktade och kostnadseffektiva.

LÄS MINDRE

VI GÖR DET LÄTTARE ATT VARA FÖRETAGARE!

LÖPANDE BOKFÖRING

SKATTEDEKLARATIONER

BOKSLUT OCH ÅRSREDOVISNING

FAKTURERING OCH ORDERHANTERING

LÖN

INKOMSTDEKLARATION

SKATTEKONSULTATIONER

RAPPORTER OCH BESLUTSUNDERLAG

KONTAKTPERSON

bokforringstjanster_Kontaktperson Anna Farmansson

Kontakta mig så arbetar vi tillsammans fram ett förslag som passar Ditt företag!

ANNA FARMANSSON

REDOVISNINGSKONSULT

REFERENSER

”Vi har sedan flera år anlitat WTC:s tjänster för bokföring och lön och är mycket nöjda. Hög kvalitet i rätt tid i alla lägen. Dessutom är dem trevliga personer som alltid är tillmötesgående.” 

WILHELM HASTHAST UTVECKLING AB

Vi har använt oss av WTCs tjänster för bl.a. bokföring, lön och fakturahantering i mer än 10 år och är helnöjda. Alltid trevligt och positivt bemötande med snabb respons och hög kvalitet i arbetet.

BO NORMANBJØRN THORSEN AB

INTRESSERAD AV VÅRA BOKFÖRINGSTJÄNSTER?


FORGOT PASSWORD ?
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.