Göteborgs bästa hyresgäster

World Trade Center Göteborg har som mål att vara det självklara valet när företag väljer kontor och företagsanpassad service i Göteborgsregionen. Vi vill ge våra hyresgäster de bästa förutsättningarna för att bedriva verksamhet genom att erbjuda moderna kontorslokaler, coworking-miljöer samt generera mervärde genom nätverk och medlemsförmåner. Våra årliga undersökningar ligger till grund för nya mål och förbättringsåtgärder. Tidigare års kundundersökningar har bland annat lett till nya gemensamma miljöer, telefonrum för privata som professionella samtal och obokningsbara mötesytor.

92%, en solklar majoritet av WTC Göteborgs hyresgäster skulle rekommendera oss vidare till någon de känner. Ett resultat som vi är mycket glada och stolta över. Vi vill alltid bli bättre och kommer göra vårt bästa även kommande år för att uppnå vår vision, Göteborgs bästa kontorshotell.

Du har enligt forskning bara 7 sekunder på dig att göra ett första intryck. När en kund eller partner kommer på besök vill vi skapa de bästa förutsättningarna för ett bra möte. Men att välkomna hyresgäster och gäster är inte det enda vår fantastiska reception gör som i årets kundundersökning fått toppbetyg! 98% är nöjda, varav majoriteten mycket nöjda med vår personals bemötande.

Tack till alla hyresgäster som deltog i undersökningen!