STORT UTBUD AV KONFERENSRUM FÖR VARIERANDE BEHOV

Dags att boka konferens?

På World Trade Center Göteborg erbjuder vi olika typer av konferensrum i olika storlekar och med varierande antal platser och inredningar. Det som gör våra lokaler unika är just inredningen. Samtliga mötesrum är inspirerade av europeiska städer och deras personliga karaktär så som puben i Dublin, bistron i Paris och stranden i Limassol. I vårt stora seminarierum, Göteborg, finns plats för 49 personer. Rummet är designat med inspiration från Göteborgs hamn med bland annat inredningsdetaljer som påminner om innovation och rörelse.

LÄS MER

Som hyresgäst hos World Trade Center Göteborg ingår alltid ett visst antal timmars fri bokning av våra konferensrum i månadshyran. Oberoende av hur många personer som ska delta så erbjuder vi ett stort utbud av lokaler med olika typer av inredningar och storlekar. Välkommen till oss!

LÄS MINDRE

UTRUSTNING I GÖTEBORG

CITYLÄGE

49 STOLAR MED SKRIVPLATTA

WHITEBOARD

PROJEKTOR

LJUDANLÄGGING

HDMI

CATERING

WIFI

KONFERENS I GÖTEBORG

Välkommen till vårt stora seminariumrum Göteborg med inspiration hämtat från Göteborgs hamn vars främsta uppdrag är att stärka näringslivet, både lokalt och nationellt. Innovation och rörelse går igen i designen i allt från gardiner till lampor. Låt dig inspireras i detta moderna konferensrum  med plats för 49 personer.

Konferensvåningen på World Trade Center Göteborg ligger högt upp bland takåsarna vid Korsvägen. Här finns lounge, stort kök och eventyta alldeles intill. Seminariumrummet Göteborg ligger på våning 7 mellan receptionen och stora loungen. Precis utanför hittar du Biblioteket som fungerar perfekt för mingel och fika pauser. Vi erbjuder catering till er möte, kommer gärna med förslag som passar era önskemål.

FUN FACTS OM GÖTEBORG:

I rummet finns udda inredning bland annat en gammal containerdörr

och en del av en båt, båda fyndade på skroten för 5 kr/kg!

KONTAKTPERSONER

Kontakta oss om du har frågor eller önskar boka ett konferens- eller mötesrum.

RECEPTIONEN

INTRESSERAD AV VÅRA KONFERENSLOKALER?


FORGOT PASSWORD ?
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.