KONTOR HOS WORLD TRADE CENTER GÖTEBORG

För dig som söker ett härligt, affärsmässigt nätverk och ett kontor där bland annat tillgång till mötesrum ingår i månadshyran är ett kontorshotell i Göteborgs centrum den perfekta lösningen.

I över 30 framgångsrika år har vi på World Trade Center Göteborg drivit våra centrala kontorshotell i Göteborg city. Vi erbjuder två olika anläggningar på attraktiva adresser i Göteborg och en helhetslösning för dig som söker fräscha kontor, smidig coworking eller moderna möteslokaler.

Designade miljöer
Kontorsgrannar på kontorshotell

ADRESS PÅ GULDLÄGE

Våra kontorshotell i Göteborg City erbjuder fräscha kontorsrum i varierade storlekar, smidiga coworkinglösningar och flertalet designade mötesrum. På Mässans gata 10 finner du vår större anläggning med bemannad reception, tillgång till parkeringshus, trevliga lounger och genomtänkta, gemensamma utrymmen. Har du ofta möten eller mycket besök är detta platsen för dig!

LÄS MER

På trendiga Teatergatan, precis vid Avenyn, finner du vårt mindre kontorshotell i Göteborg. Anläggningen präglas av en personlig och familjär atmosfär och med sina två privata terrasser upplevs kontorshotellet som en egen liten oas med närheten till Göteborgs puls precis utanför porten. På våren och sommaren är det fantastiskt att kunna njuta av en god kopp kaffe i solen, ta en paus i hängmattan eller utmana kollegorna i en het pingismatch.

Som hyresgäst på någon av våra två anläggningar har du tillgång till fritt wifi, el, värme, städning och ett visst antal fria timmar i mötesrummen varje månad. Önskar du hjälp med redovisning eller har några frågor gällande ekonomi erbjuder vi dessutom bokföringstjänster från vår egen in-house redovisningsbyrå. Med över 200 sköna företag som hyresgäster utgör vi ett stort affärsnätverk och sammanstrålar ofta på populära events, seminarium och nätverksträffar. Hos oss är det enkelt att lära känna kontorsgrannen, få en trevlig lunchkompis eller till och med hitta en framtida samarbetspartner.

Är du nyfiken på hur det är att vara hyresgäst hos oss? Kontakta oss redan idag med funderingar eller önskemål gällande hyra av kontor, hyra av mötesrum eller frågor gällande våra bokföringstjänster.

Välkommen!

Ps. Önskar du ta med hunden till jobbet? Fråga efter ett hundvänligt kontor, så bokar vi in en visning i vår korridor dit hunden är välkommen.

LÄS MINDRE

ALLTID PÅ WORLD TRADE CENTER GÖTEBORG

KONTOR

EVENTS

COWORKING

LOUNGER

MÖTESRUM

NÄTVERK

GULDLÄGE

BOKFÖRING

RECEPTION

ÖVERRASKNINGAR

INTRESSERAD AV VÅRA KONTOR?


    All rights reserved 2021 - World Trade Center Göteborg