KONTORSHOTELL I GÖTEBORG – EN FULLSERVICELÖSNING

Ett kontorshotell i Göteborgs Centrum är den perfekta lösningen för dig som söker en fullservice lösning och som prioriterar god tillgänglighet.

Med tjänster som bemannad reception, och gemensamma utrymmen i form av mötes- och konferensrum samt inbjudande lounger blir kontorshotellet WTC Göteborg ett bekvämt och högklassigt alternativ.

ALLTID PÅ WORLD TRADE CENTER GÖTEBORG

RECEPTION

RESTAURANG

EVENTS

CATERING

CITY LÄGE

NÄTVERK

KONFERENSRUM

LOUNGER

HOTELL

GLOBALT

MÄSSANS GATA 10 OCH TEATERGATAN 19 – KONTORSHOTELL I GÖTEBORGS CENTRUM

I Göteborg erbjuder vi kontors-, mötes- och konferenslokaler i två av stadens mest centrala områden. På Mässans gata vid Korsvägen hittar du vår renoverade anläggning med sammanlagt 150 moderna kontorsrum i olika storlekar.

Här har vi också satsat extra på ett stort utbud av mötesrum med genomtänkt och modern design – för företag som kräver bekväma och estetiskt tilltalande lösningar.

LÄS MER

På den bubblande Teatergatan, som ligger i direkt anslutning till Kungsportsavenyn, erbjuder vi ett mindre kontorshotell i Göteborgs Centrum. Perfekt för företag som är i farten och som både vill ha en bekväm hemvist och enkelt kunna ta sig till andra delar av Göteborg.

På Teatergatan kan du dessutom njuta av solen på våra någon våra 2 terrasser med pingisbord, hängmatta och loungemöbler.

Hos oss ingår alltid wi-fi, el, värme, fria timmar i våra konferensrum samt tillgång till gemensamma utrymmen och ett stort utbud av nätverksstärkande, inspirerande events. För de av våra hyresgäster som önskar ta med hundar till arbetsplatsen erbjuder vi också sådana möjligheter både på Mässans gata och Teatergatan. Fråga efter ett hundrum om du vill ta med din fyrbenta vän till jobbet.

Kontakta oss redan idag för mer information om våra moderna anläggningar. Här på webbplatsen kan du enkelt också göra en intresseanmälan. Vi återkopplar så snabbt vi kan med offert och detaljer angående lediga platser i våra kontorshotell i Göteborg, hyra av konferensrum och bokföringstjänster.

LÄS MINDRE

KONTAKTPERSON

Kontakta oss så arbetar vi tillsammans fram ett förslag som passar Ditt företag!

PIA EKLUND

FÖRSÄLJNINGSCHEF

INTRESSERAD AV VÅRA KONTOR?


FORGOT PASSWORD ?
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.