RECEPTIONIST/SERVICEKOORDINATOR TILL WORLD TRADE CENTER GÖTEBORG

Vi söker en receptionist/servicekoordinator till World Trade Center Göteborg med totalt två kontorshotell i centrala Göteborg. Våra trevliga anläggningar är belägna vid populära Korsvägen respektive trendiga Teatergatan. Tjänsten avser heltid, 100% med tillträde omgående.

World Trade Center Göteborg är det moderna kontorshotellet, mitt i city som i år firar 30 år. Vi är en mötesplats för framgångsrika företag som erbjuder kontor, konferens och aktivt nätverkande. Här är ingen vecka den andra lik. Vi arrangerar lyxfrukostar, inspirerande seminarier, uppskattade temafester och affärsmingel. Med 200 företag och närmre 700 härliga kunder har vi ett pulserande aktivitetsflöde i våra lokaler och därför lever och andas vi service varje dag.

Som en del av vårt fantastiska receptionsteam arbetar du dagligen med service till våra hyresgäster och besökare. Du kommer vara en del av ett härligt gäng som har ett tight samarbete med varandra och alltid nära till skratt. Tjänsten innefattar trevligt bemötande i vår telefonväxel, interna och externa konferenser samt planering och genomförande av våra populära events. I tjänsten ingår även tillsyn av våra gemensamma utrymmen, såsom våra underbara lounger, kök och designade miljöer. En stor del är självklart att hantera alla sedvanliga receptionsuppgifter så som att välkomna besökare, svara på frågor, post och pakethantering samt erbjuda en utomordentlig service i alla lägen.

Vi söker dig som har stor passion för serviceyrket. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom exempelvis reception, konferens, hotell eller restaurangbranschen. Du har ett serviceorienterat arbetssätt och är en noggrann och ansvarsfull person. Du har en positiv inställning och öga för detaljer. Vi vill att du har goda kunskaper i Office-paketet samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår Tekniska Servicechef Viktor Hjelm på 0733-744935 eller viktor@wtcgoteborg.se.

Din ansökan med CV och personligt brev skickar du senast 2 augusti via mejl till viktor@wtcgoteborg.se.

Välkommen med din ansökan!

World Trade Centers Association (WTCA) grundades 1970 och är en global organisation vars syfte är att främja global handel och vara behjälplig med kontakter och nätverk. Med sina 330 centers i över 100 länder utgör World Trade Center ett världsomspännande nätverk.

Läs mer om oss här.

FORGOT PASSWORD ?
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.