VI SÖKER EN SERVICEKOORDINATOR/RECEPTIONIST

Kontorshotell med gedigen erfarenhet av kontorslösningar och företagsanpassade tjänster. WTC Göteborg har funnits vid Korsvägen sedan 1989 och har ett mycket uppskattat koncept för företag. Vi värnar om det personliga mötet och flexibiliteten, där våra hyresgäster väljer fritt från vårt stora utbud av kontorslösningar och servicetjänster. Idag representerar vi 200 företag vid våra två anläggningar i Göteborg. Vi har en gemensam reception, flertalet lounger och mötesrum för olika typer av möten och events.

Vi söker en servicekoordinator/receptionist som vill arbeta extra hos oss vi sidan av studier eller liknande. Tjänsten är en timanställning vid behov och tillträde önskas omgående. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som har en genuin känsla för service och ett stort intresse för våra hyresgäster. Du kommer att ingå i receptionsteamet på WTC Göteborg, avdelningen består idag av ett flertal receptionister samt en receptionsansvarig.

Vi söker dig som har:

Erfarenhet inom reception, konferens, restaurang, café eller liknande serviceyrke. Du har ett serviceorienterat arbetssätt och är noggrann och ansvarsfull som person. Du har en positiv inställning och ett öga för detaljer. Vi vill att du har goda kunskaper i Office-paketet samt behärska svenska och engelska i tal och skrift.

Arbetsuppgifter

  • Ge service åt våra hyresgäster
  • Tillsyn av våra gemensamma kök och allmänna utrymmen
  • Underhåll av kaffemaskiner
  • Servering av konferensfika
  • Post och pakethantering
  • Möblering inför events och konferenser

Intervjuer sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag.
Mia Meriläinen – Operativ Chef
mia@wtcgoteborg.se

KONTAKTPERSON

Kontakta mig om du är intresserad av att veta mer om
World Trade Center Göteborg eller möjliga samarbeten.

MIA MERILÄINEN

OPERATIV CHEF

INTRESSERAD AV VÅRA KONTOR i GÖTEBORG?


All rights reserved 2018 - World Trade Center Göteborg | Powered by GO MO Group AB
FORGOT PASSWORD ?
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.