VI SÖKER TEKNISK SERVICECHEF

Är du WTC Göteborgs Tekniska servicechef?

Vi är ett expansivt bolag med en spännande resa framför oss. Sedan 1989 har vi funnits vid Korsvägen och varit en samlingsplats för framgångsrika företag. Efterfrågan ökar stadigt och för några år sedan slog vi upp dörrarna till vår andra anläggning på trendiga Teatergatan. Idag nätverkar över 200 företag och 550 personer i våra lokaler. Vi söker nu en Teknisk servicechef med dokumenterad ledarerfarenhet att stärka upp vårt team med. Detta är en spännande roll som passar dig med god planerings- och problemlösningsförmåga. WTC Göteborg är kontorshotellet med gedigen erfarenhet av kontorslösningar och företagsanpassade tjänster. Vill du vara med och bygga framtidens arbetsplatser? Gå med i teamet!

Om tjänsten

Den Tekniska servicechefen har en bred roll med flera olika ansvarsområden. Vi erbjuder ledaransvar i receptionen med en mix av designade mötesrum, ett innovativt nätverk och events i världsklass. Du driver servicearbetet i receptionen och ser till att all teknik på konferens och kontorsanläggningen fungerar. Du äger även huvudansvaret för alla drift och fastighetsfrågor vilket inkluderar lås och larm men även kontakt med städpersonalen. Vi erbjuder rätt person möjligheten att forma vår resa framåt. I denna roll blir du en nyckelspelare med påverkan internt bland personalen men också extern mot marknaden. Som Teknisk servicechef ingår du i WTC Göteborgs ledningsgrupp och ansvarar för din avdelnings resultatuppföljning, budgetering och prognosarbete.

Vi söker dig som

Vi har en härlig teamkänsla som är viktig för oss, så vi vill att du som ledare värdesätter detta och är engagerande, positiv och drivande. Vi lägger stor vikt i din personlighet och inställning till serviceyrket. Du är social, utåtriktad och möter nya utmaningar och förutsättningar med ett positivt förhållningssätt. Vi söker en person som tar initiativ till utveckling och försäljning av vår stora konferensavdelning med 17 st mötesrum.  För att lyckas i rollen som Teknisk servicechef ser vi att du har erfarenhet av chefsrollen samt relevant utbildning. Du bör även ha goda språkkunskaper i svenska och engelska. Teknik är något du brinner för och ditt mål är att lokalerna alltid ska vara i toppskick. Integritet, affärsmässighet och förmågan att skapa och utveckla goda kundrelationer ser vi som framgångsfaktorer och ditt fokus är starkt kund- och serviceorienterat.

Besitter du ännu fler eller andra kompetenser än de vi nämnt? Det vill vi självklart höra mer om. Intervjuer sker löpande så välkommen in med ditt CV och personliga brev redan idag.

Start: Omgående

Plats: WTC Göteborg

Omfattning: Tillsvidare anställning, Heltid

Lön: Månadslön

Kontakt: Mia Meriläinen

Telefon: 031 83 69 00

Sista ansökningsdatum: 2019-01-31

Skicka din ansökan via mail till mia@wtcgoteborg.se. Skriv i ämnesraden ” Jag vill bygga framtidens bästa arbetsplatser”

KONTAKTPERSON

Kontakta mig om du är intresserad av att veta mer om
World Trade Center Göteborg eller möjliga samarbeten.

MIA MERILÄINEN

OPERATIV CHEF

VI SÖKER EN SERVICEKOORDINATOR/RECEPTIONIST

Kontorshotell med gedigen erfarenhet av kontorslösningar och företagsanpassade tjänster. WTC Göteborg har funnits vid Korsvägen sedan 1989 och har ett mycket uppskattat koncept för företag. Vi värnar om det personliga mötet och flexibiliteten, där våra hyresgäster väljer fritt från vårt stora utbud av kontorslösningar och servicetjänster. Idag representerar vi 200 företag vid våra två anläggningar i Göteborg. Vi har en gemensam reception, flertalet lounger och mötesrum för olika typer av möten och events.

Vi söker en servicekoordinator/receptionist som vill arbeta extra hos oss vi sidan av studier eller liknande. Tjänsten är en timanställning vid behov och tillträde önskas omgående. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som har en genuin känsla för service och ett stort intresse för våra hyresgäster. Du kommer att ingå i receptionsteamet på WTC Göteborg, avdelningen består idag av ett flertal receptionister samt en receptionsansvarig.

Vi söker dig som har:

Erfarenhet inom reception, konferens, restaurang, café eller liknande serviceyrke. Du har ett serviceorienterat arbetssätt och är noggrann och ansvarsfull som person. Du har en positiv inställning och ett öga för detaljer. Vi vill att du har goda kunskaper i Office-paketet samt behärska svenska och engelska i tal och skrift.

Arbetsuppgifter

  • Ge service åt våra hyresgäster
  • Tillsyn av våra gemensamma kök och allmänna utrymmen
  • Underhåll av kaffemaskiner
  • Servering av konferensfika
  • Post och pakethantering
  • Möblering inför events och konferenser

Intervjuer sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag.
Mia Meriläinen – Operativ Chef
mia@wtcgoteborg.se

KONTAKTPERSON

Kontakta mig om du är intresserad av att veta mer om
World Trade Center Göteborg eller möjliga samarbeten.

MIA MERILÄINEN

OPERATIV CHEF

INTRESSERAD AV VÅRA KONTOR i GÖTEBORG?


FORGOT PASSWORD ?
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.