LinkedKurs på World Trade Center Göteborg

På vårt kontorshotell World Trade Center Göteborg arrangerar vi ofta spännande seminarium, nätverksträffar och events för våra hyresgäster.  Denna fredagsmorgon startade med föreläsning i vårt stora seminarierum Göteborg. Vi fick besök av ingen mindre än Christoffer Bertilsson, även känd som ”Mr LinkedIn”, grundare och VD för LinkedKurs. Christoffer anses idag vara Skandinaviens ledande LinkedIn-expert och erbjuder bland annat digitala kurser, föreläsningar och coaching för de som vill dra nytta av plattformens fulla värde. Med sig hade han Jala Sanar och Robert Lindberg som tillsammans presenterade framgångsfaktorer för att lyckas på LinkedIn. En otroligt inspirerande föreläsning där vi fick lära oss hur vi kan skapa bra innehåll och bygga upp ett starkt nätverk genom kanalen.

 

Stort tack för att ni kom till oss på World Trade Center Göteborg och höll i ett givande och intressant seminarium. Nu är vi och våra hyresgäster laddade för att också ta LinkedIn med storm! För er som missade föreläsningen kan ni läsa mer om LinkedKurs här.

Går ni i kontorstankar och är intresserade av att bli en del av vårt stora nätverk för att få delta på liknande seminarium och events? Kika gärna in på våra lediga kontor. Hos oss erbjuder vi även olika typer av coworking tjänster.  

Varmt välkomna till oss på WTC Göteborg!