World Trade Center Göteborg och City Office i Stockholm tillsätter Patric E Österström som VD

World Trade Center Göteborg och City Office i Stockholm tillsätter i september 2019 Patric E Österström som ny VD. Patric kommer närmast från Stenungsbaden Yacht Club och har mångårig erfarenhet inom hotell- och konferensbranschen. Han är en uppskattad VD som arbetar med coachande ledarskap och har mångårig erfarenhet inom utmärkt service, framgångsrik försäljning och att skapa möten i toppklass. 

 

”Patric är en positiv, klok och trygg ledare som arbetar med coachande ledarskap. Hans tunga erfarenhet inom försäljning, kundupplevelser och det goda värdskapet i kombination med sitt stora nätverk passar utmärkt in hos oss. Lägg där till en karismatisk personlighet så såg vi att vi hade hittat rätt VD. Jag känner mig väldigt glad över att vi lyckats locka Patric till oss.” Eva Hyllstam, ägare World Trade Center Göteborg och City Office i Stockholm.

Patric kommer närmast från Stenungsbaden Yacht Club och har 30 års erfarenhet inom hotell- och konferensbranschen. Han har tidigare drivit välkända anläggningar så som Varbergs Kusthotell och Aspenäs Herrgård och andra beskriver honom ha svart bälte i hospitality. Nu är det dags för nya utmaningar hos World Trade Center Göteborg och City Office i Stockholm för Patric, som ser fram emot att fortsätta skapa och utveckla goda möten mellan människor.

” Jag har sneglat på den här branschen i många år och jag är otroligt glad, stolt och inspirerad över att få förtroendet att fortsätta utveckla dessa fantastiska verksamheter tillsammans med alla duktiga medarbetare. Det ska bli väldigt kul och spännande att dela med mig av min erfarenhet från hotellbranschen till mina nya kollegor, samtidigt som jag får möjligheten att lära mig mycket nytt genom dem, vilket känns som en perfect match för mig.”  Patric E Österström.

Patric bor i Billdal utanför Göteborg, är gift och har två barn. På sin fritid står familj, båtliv, skidåkning och träning i olika former högst upp på önskelistan.

Patric tillträder tjänsten som VD den 23 september. Vi på World Trade Center Göteborg önskar honom varmt välkommen till oss!

 

 

Patric E Österström tillsammans med Eva Hyllstam, ägare World Trade Center Göteborg och City Office i Stockholm.