Personalstyrkan på World Trade Center Göteborg

Kontorshotellet på Teatergatan får ett lyft

Mitt i Göteborg, precis vid avenyn finner du vårt kontorshotell på Teatergatan. Under våren har vi i personalen på World Trade Center Göteborg haft ett pågående projekt där vi satsat på att rusta upp anläggningen i syfte att skapa en ännu trevligare arbetsplats för våra medlemmar.

Din centrala arbetsplats

Som en privat oas mitt i City ligger vår anläggning på det perfekta Göteborgsläget, på Teatergatan 19. Här arbetar du med stadens puls alldeles intill, med spännande butiker och restauranger precis utanför porten- allt från vår samarbetspartner Evolushi som serverar sushi utöver det vanlig till goda brunchställen och caféer. Samtidigt njuter du av våra privata terrasser, bokar designade mötesrum samt nätverkar med härliga kontorsgrannar inom en rad olika branscher. Här erbjuder vi trevliga kontorsrum i olika storlekar, flera med fint ljusinsläpp och utsikt mot våra trevliga terrasser och andra med utsikt mot livet på gatan.

Vi utvecklas i takt med området

I takt med att området och Teatergatan blomstrar gör vi det samma. Många nya, spännande restauranger och butiker öppnar upp i närområdet samtidigt som Avenynföreningen fixar fint på både vinter- och sommarhalvåret med design och fin belysning. Det går lugnt att konstatera att Teatergatan är en blomstrande gata och även så vår anläggning. 2008 öppnade vi upp kontorshotellet på Teatergatan vilket innebar att vi utöver kontorshotellet på Mässans gata 10 nu hade två anläggningar att erbjuda. År 2015 expanderade vi ytterligare och tog över en till del av byggnaden, vilket resulterade i att vi nu har hela våningsplanet. Vi fortsätter växa och mycket har hänt sedan dess. Med i princip full beläggning på anläggningen och med spännande företag och härliga medlemmar på plats kände vi att det var dags för en förändring.

Vi rustar upp kontorshotellet på Teatergatan

Vi rustar upp

Under våren har vi haft ett pågående projekt där vi satsat på att rusta upp anläggningen på Teatergatan. Tanken med projektet är att fräscha upp delar av anläggningen och skapa en ännu mer dynamisk och trevlig arbetsplats.

Rustar upp på Teatergatan

– Temat för anläggningen är svensk skog och vår vision är att skapa en harmonisk och familjär atmosfär i kombination med en modern miljö som främjar medlemmarnas kreativitet och där de känner sig bekväma och vill vara, säger Tom Rydell, VD för World Trade Center Göteborg och City Office i Stockholm.

Tillsammans gjorde vi i personalen en gruppinsats där vi gemensamt fixade fint på våra terrasser, köpte ny inredning och stod med målarpenseln i högsta hugg. Den orangea målarfärgen är ett minne blott och terrassernas väggar är nu ljusa och fina. Dessutom har vi lagt trall som aldrig förr. Vi är nöjda med resultatet och invigde de fina terrasserna för någon vecka sedan med en sommarfest tillsammans med våra härliga medlemmar.

Vill du se slutresultatet? Boka in en visning eller kom förbi på en kaffe!

En av våra två privata terrasser på kontorshotellet på Teatergatan.

Vi rustar upp kontorshotellet på Teatergatan Vi firade in sommaren och de nya terrasserna med ett sommarmingel.

 

+

 

 

 

 

 

 

Utöver att rusta upp vårt kontorshotell på Teatergatan har vi även expanderat och tagit över mer yta på Mässans gata 10. Läs mer om expanderingen här.