WE GROW TRADE

Vi är medlemmar i World Trade Centers Association (WTCA) som grundades 1970 och är en global organisation utan eget vinstintresse eller någon politisk inriktning.

Syfte är att främja global handeln och vara behjälplig med kontakter och nätverk. Det finns idag fler än 300 World Trade Centers i drygt 100 länder med över 1.000.000 medlemsföretag. Alla center drivs och ägs lokalt men tillsammans utgör vi ett ”internationell ekosystem” för global handel. World Trade Center Göteborg är en del av detta nätverk. Vi hjälper gärna till med information och kontakt till andra WTC center.

Vänligen klicka på läs mer knappen för mer information om World Trade Centers Association.

ARBETA LOKALT – UTVECKLAS GLOBALT

Över 300 World Trade Centers i närmare 100 länder med 1 gemensamt nätverk

Nyttja möjligheten med World Trade Centers Association för att frigöra din globala potential.

WTC SAMARBETSCENTER

World Trade Center samarbetar med olika center i ett syfte att erbjuda rabatter och tjänster till sina medlemmar när du besöker olika WTC center runt om i världen. Denna möjlighet ger dig utmärkta förutsättningar att arbeta lika effektivt när du är på annan ort. Här nedan har vi sammanställt våra samarbetscenters och vad du som hyresgäst erbjuds för förmåner på enskilda center. Vänligen kontakta receptionen för mer information om förmånerna receptionen@wtcgoteborg.se

World Trade Center har ett unikt samarbetsavtal där våra respektive hyresgäster och medlemmar erbjuds möjlighet till kostnadsfri sittplats på ett annat WTC i Sverige. Läs mer om samarbetsavtalet: WTC Sverige samarbetsavtal 2019

KONTAKTA OSS

Kontakta oss i receptionen om du vill utnyttja vårt samarbetsavtal med andra WTC Centers!

RECEPTIONEN

INTRESSERAD AV VÅRA KONTOR?


FORGOT PASSWORD ?
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.