BESÖK VÅRT KONTORSHOTELL I STOCKHOLM CITY

Som hyresgäst hos oss öppnas dörren att arbeta på vårt kontorshotell i centrala Stockholm. Mitt i händelsernas centrum, precis vid Stockholm Centralstation finner ni vårt kontorshotell City Office som genomsyras av glädje, service och gemenskap. Här har du som hyresgäst hos oss i Göteborg alltid en självklar plats i loungen och bokar smidigt in dina möten i City Office moderna mötesrum.

För våra hyresgäster i både Göteborg och Stockholm öppnar våra cityanläggningar upp möjligheten att arbeta på olika orter med tillgång till lounger, moderna mötesrum och stora affärsnätverk.

Välkomna att besöka vårt kontorshotell i Stockholm City!

LÄS MER

CITY OFFICE –  WTC STOCKHOLM

En innovativ arbetsplats i hjärtat av affärsdistriktet i Stockholm

City Office i WTC Stockholm är en dynamisk arbetsplats som har blivit en förebild för innovativa arbetsmiljöer i hela staden. Beläget i det ikoniska World Trade Center-komplexet, erbjuder denna moderna arbetsplats en rad fördelar för företag och yrkesverksamma.

Flexibla kontorslösningar för företag i alla storlekar hos City Office i WTC Stockholm

Vi på City Office i WTC Stockholm erbjuder flexibla kontorslösningar som är utformade för att passa behoven hos företag i alla storlekar.

Oavsett om det är ett eller ett etablerat företag som söker en expansionsmöjlighet, kan City Office erbjuda skräddarsydda lösningar för att möta specifika behov.

Med olika kontorssviter, konferensrum, samarbetsytor och loungeområden, finns det en variation av arbetsutrymmen som främjar produktivitet och samarbete.

Strategiskt belägen arbetsplats mitt i Stockholms affärsdistrikt

En av de främsta fördelarna med City Office i WTC Stockholm är den strategiska platsen. Beläget mitt i stadens affärsdistrikt har denna arbetsplats utmärkt tillgång till allt som Stockholm har att erbjuda. Närheten till kollektivtrafik, restauranger, shopping och kulturella sevärdheter gör det enkelt för anställda att balansera arbetsliv och fritid.

Inspirerande design för kreativitet hos City Office i WTC Stockholm

En annan framstående egenskap hos City Office är den moderna och inspirerande designen. Arbetsutrymmet är utformat för att främja kreativitet och innovation. Den ljusa och luftiga layouten, den moderna inredningen och de ergonomiska möblerna skapar en behaglig samt stimulerande arbetsmiljö.

Förmåner och tjänster för att underlätta arbetsdagen hos City Office

Förutom de fysiska arbetsutrymmena erbjuder City Office även en rad tjänster och förmåner för sina medlemmar något beroende på avtal. Kontakta oss så hjälper vi till att underlätta arbetsdagen och skapa möjligheter till din affärsutveckling.

Tekniska lösningar och utrustning för möten hos City Office Stockholm

Är du i behov av ta reda på vilka tekniska lösningar som finns att tillgå för möten och seminarier? Alternativt mer specifik teknisk information om kontorslokalerna? Du kanske har frågor om speciell lokalutrustning eller facitilitetsfrågor?

Kontakta då oss på City Office Stockholm omgående, så kan vi hjälpa dig vidare med ditt val av dina framtida kontorslokaler.

Hållbarhetsfokus för en miljövänlig arbetsplats hos City Office i WTC Stockholm

På City Office i WTC Stockholm har vi även en stark hållbarhetsprofil. Genom att använda energieffektiva lösningar, återvinningsprogram och gröna initiativ strävar vi alltid efter att minska vår miljöpåverkan och främja en mer hållbar arbetsplats för alla som hyr kontor hos oss.

Främja samarbete, kreativitet och produktivitet på City Office i WTC Stockholm

Vi på City Office i WTC Stockholm har en central och innovativ arbetsplats som erbjuder flexibla samt skräddarsydda lösningar för företag i alla storlekar.

Med sin strategiska plats, moderna design och omfattande förmåner. Det är en idealisk plats för företag som vill främja samarbete, kreativitet och produktivitet.

LÄS MINDRE

VI SES PÅ CITY OFFICE

HYRA KONTOR I STOCKHOLM?

Som hyresgäst hos World Trade Center Göteborg har du tillgång till förmånliga priser på kontors- och mötesrum på City Office i Stockholm. Dessutom har du alltid tillgång till en fri arbetsplats i City Office lounger.

Har du några funderingar? Du är alltid välkommen att kontakta receptionen på City Office.

VÄLKOMMEN TILL OSS

Besöksadress:
City Office i World Trade Center
Klarabergsviadukten 70, Stockholm

Telefon: 08 506 362 00
E-posts: reception@cityoffice.se

All rights reserved 2021 - World Trade Center Göteborg