COWORKING SPACE I GÖTEBORG

Är du nyfiken på hur det är att vara en del av ett coworking space i Göteborg? Då är du välkommen till oss på World Trade Center Göteborg. Med coworking på vårt kontorshotell i Göteborg har du tillgång till en dynamisk arbetsplats, där du kommer och går som du vill, har möjlighet att boka mötesrum och låter vår reception ta hand om dig och dina besökare. Dessutom lär du känna en massor av andra spännande företag och bygger kontakter som kan hjälpa dig att växa. Vi ser fram emot att träffa dig och se vad vi kan hitta för skräddarsydd lösning åt just ditt företag!

COWORKING I CENTRALA GÖTEBORG

Vilken coworkinglösning passar bäst? Vi hjälper dig att hitta den lösning som passar just din arbetssituation och dina behov. Hos oss kan du hyra företagsadress, delat kontorsrum eller slå dig ner på något av våra coworking spaces i Göteborg, i någon härlig lounge, och jobba vid behov. Boka gärna in en visning av våra centrala coworking spaces i Göteborg för att få en känsla för vilken tjänst som passar dig och hur det är att ha din arbetsplats hos oss!

LÄS MER

Coworking Göteborg – Skapa en inspirerande arbetsmiljö för samarbete och nätverkande

Konceptet med coworking spaces har blivit alltmer populärt i Göteborg bland företagare, frilansare och kreativa yrkesverksamma. Coworking erbjuder en flexibel och dynamisk arbetsmiljö där människor kan arbeta, samarbeta och nätverka och hos oss på World Trade Center Göteborg innebär det även att du gör det till en låg månadshyra.

Flexibel arbetsplats och stort nätverk med coworking i Göteborg

Här kan du hyra en arbetsplats eller ett privat kontorsrum och dra nytta av gemensamma faciliteter som mötesrum, kök och evenemangslokaler. Coworkingytorna främjar till ett effektivt samarbete och nätverkande, genom att skapa en plattform för att möta andra kreativa yrkesverksamma.

Kreativ miljö och nätverkande på coworking i Göteborg

Genom detta kommer du att kunna arbeta i en väldigt kreativ miljö och delta i olika evenemang, workshops och nätverksträffar. Du erbjuds också professionella faciliteter och supporttjänster för att underlätta din arbetsdag.

Inspirerande coworking för professionell tillväxt i Göteborg

Fördelarna med att välja coworking i Göteborg inkluderar flexibilitet, gemenskap och inspiration. Du kan hyra en arbetsplats för korta eller längre perioder, beroende på dina behov och projekt. Våra centrala coworking spaces i Göteborg skapar en plattform för samarbete och nätverkande, vilket ger dig en unik möjlighet att möta likasinnade yrkesverksamma och nya potentiella samarbetspartners.

World Trade Center Göteborg: En populär coworking-plats i hjärtat av staden

World Trade Center är ett väldigt populärt coworking-space i centrala Göteborg. Vi erbjuder moderna och inspirerande arbetsutrymmen för yrkesverksamma. Här kan du hyra en arbetsplats i en gemensam miljö eller ett privat kontorsrum om du istället är i behov av detta men samtidigt vill träffa mycket människor och vara en del av ett stort nätverk och sammanhang.

LÄS MINDRE

COWORKING HOS WORLD TRADE CENTER GÖTEBORG

Access 24/7

Med denna tjänst får du tillgång till våra två coworking spaces i Göteborg på Mässans gata 10 och Teatergatan 19 – välj den anläggning som passar dig bäst för dagen. Slå dig ned och arbeta i ett delat kontorsrum eller i någon av våra flertalet trevliga lounger. Självklart har du även möjlighet att boka upp mötesrum i olika storlekar på anläggningarna där vi ser till att du får 4h/månad att fritt nyttja i rummen.

 • En central arbetsplats på två adresser i Göteborg
 • Accessbricka för in- och utpassering dygnet runt
 • Företagsadress och en representativ adress för besök och möten
 • Företagets namn i vår besöksentré
 • 4h/månad fri bokning av mötesrum, därefter till förmånligt medlemspris
 • Inbjudan till events och nätverksträffar
 • Förmånliga medlemsrabatter hos våra samarbetspartners
 • Tillgång till kontorsrum som delas med andra
 • Låsbart skåp för förvaring av dina tillhörigheter

Hyra: 2 995 kr/ månad & person

Delat kontor, en dag i veckan

Välj den veckodag som passar dig bäst, så ser vi till att du får tillgång till ett möblerat kontorsrum med skrivbordsplats och en mindre mötesyta med två fåtöljer. Kontoret blir ditt privata rum, denna specifika veckodag. I kontoret finns ett låsbart skåp där du har möjlighet att förvara dina tillhörigheter. Vi bjuder på 4h/månad fri bokning i mötesrummen – därefter bokar du till förmånligt medlemspris.

 • En central arbetsplats – privat kontor 1 dag/vecka, exempelvis måndagar
 • Företagsadress och en representativ adress för besök och möten
 • Företagets namn i vår besöksentré
 • 4h/månad att boka i mötesrummen, därefter till förmånligt medlemspris
 • Inbjudan till events och nätverksträffar
 • Förmånliga medlemsrabatter hos våra samarbetspartners
 • Låsbart skåp för förvaring
 • Möjlighet att addera accessbricka för tillgång till gemensamma ytor, dygnet runt

Hyra kontor 1 dag i veckan: 2 495 kr/mån

Hyra för utökad tillgång även till lounger, dygnet runt: 3 495 kr/månad

VIRTUELLT KONTOR I GÖTEBORG

Utsikten från kontorshotellet

Postbox

Låt ditt företag hyra en attraktiv företagsadress i World Trade Center Göteborg. Vi tar hand om all din post och ger dig möjligheten att boka mötesrum vid behov, till förmånligt medlemspris. Utöver företagsadress så tar du även del av trevliga inbjudningar till våra olika events och nätverksträffar – ett bra sätt att knyta nya kontakter och en möjlighet till nya affärer.

 • En attraktiv företagsadress i centrala Göteborg
 • Möjlighet att boka mötesrum till förmånligt medlemspris (410 kr/h)
 • Medlemsrabatter hos utvalda samarbetspartners
 • Inbjudan till event och nätverksträffar

Pris: 1095 kr/mån

Postbox Plus

Välj tjänsten Postbox Plus om ni önskar en attraktiv företagsadress där ni dessutom får ert företagsnamn representerat på skyltar i vår huvudentré samt besöksentré.

 • En attraktiv företagsadress i centrala Göteborg – ditt företagsnamn representerat på skyltar vid entréerna
 • Möjlighet att boka mötesrum till förmånligt medlemspris (410 kr/h)
 • Medlemsrabatter hos utvalda samarbetspartners
 • Inbjudan till event och nätverksträffar

Pris: 1295 kr/mån

INTRESSERAD AV COWORKING PLATSER?


  All rights reserved 2021 - World Trade Center Göteborg