OM WORLD TRADE CENTER GÖTEBORG

Tanken med verksamheten på World Trade Center Göteborg är att erbjuda ditt företag passande kontorslokaler och mötesrum. Centralt läge, stort nätverk med trevliga grannar och en besöksadress som ger intryck är bara några bra skäl att flytta in hos oss. Tillgång till Wi-Fi och en reception som är bemannad under hela dagen underlättar möten och ger ett stort mervärde för hyresgäster och besökare.

Vi som arbetar på World Trade Center Göteborg sätter alltid service främst och vi har gedigen erfarenhet av kontorslösningar och företagsanpassad service. Hos oss är det lätt att gilla läget!

VÅR HISTORIA

ALLT BÖRJADE 1989

Kontorshotell med gedigen erfarenhet av kontorslösningar och företagsanpassade tjänster. WTC Göteborg har funnits vid Korsvägen sedan 1989 och har ett mycket uppskattat koncept för företag. Vårt mindre systerhotell på Teatergatan är en anläggning med familjär atmosfär och skandinavisk touch. Vi värnar om det personliga mötet och flexibiliteten, där du väljer från vårt stora utbud av kontorslösningar och tjänster som passar just dig och ditt företag.

Hos oss kan ditt företag känna sig som hemma. Vi har en gemensam reception, flertalet lounger, stort kök och mötesrum för olika typer av möten. Du har även tillgång till telefonrum, lekrum för barn samt dusch och vilrum. Håll utkik i vår inspirationskalender för att inte missa något roligt, allt från workshops till after work.

HELA VÄRLDEN SOM ARBETSPLATS

Reser du i tjänsten eller behöver ett miljöombyte? Testa då att arbeta från ett annat WTC Center i Sverige eller utomlands. Vårt samarbetsavtal ger dig en möjlighet till kostnadsfri arbetsplats med wi-fi och en god kopp kaffe. Läs mer här.

World Trade Centers Association (WTCA) som grundades 1970 och är en global organisation utan eget vinstintresse eller någon politisk inriktning. Vårt syfte är att främja global handel och vara behjälplig med kontakter och nätverk. Det finns idag fler än 300 World Trade Centers i drygt 100 länder med över 1.000.000 medlemsföretag. Alla center drivs och ägs lokalt men tillsammans utgör vi ett ”internationell ekosystem” för global handel. Vi hjälper gärna till med information och kontakt till andra WTC center. Kontakta vår reception om du vill utnyttja någon av tjänsterna.

INTRESSERAD AV VÅRA KONTOR?


FORGOT PASSWORD ?
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.