WORLD TRADE CENTER GÖTEBORG

I över 30 framgångsrika år har vi drivit våra centrala kontorshotell i Göteborg City. Med internationell puls, designade miljöer och glada hyresgäster är vi en mötesplats för härliga företag i affärslivet. Hos oss arbetar du i en spännande miljö med överraskningar i varje vrå. Vi brinner för nätverk, utveckling och för att se ditt företag växa. Välkommen!

VÅR HISTORIA

ALLT BÖRJADE 1989

World Trade Center Göteborg har sedan 1989 haft ett uppskattat koncept för företag som önskar hyra kontor på en av Göteborgs mest attraktiva adresser. I över 30 år har vi haft vårt kontorshotell vid populära Korsvägen – och mycket har hänt sedan dess. Idag har vi två anläggningar i centrala Göteborg, en vid Korsvägen och en på Trendiga Teatergatan 19, vilket är vår mindre anläggning med familjär atmosfär och två underbara terrasser. 2018 förvärvade vi dessutom kontorshotellet City Office, på en av Stockholms mest attraktiva adresser – Guldläge precis vid Stockholm Centralstation.

Hos oss kan ditt företag känna sig som hemma. Vi erbjuder fräscha kontor, smidiga coworkinglösningar och designade mötesrum för olika typer av möten. Som hyresgäst hos oss blir du en del av vårt stora affärsnätverk och inbjuden till våra populära events och nätverksträffar.

HELA VÄRLDEN SOM ARBETSPLATS

World Trade Center Göteborg är en del av den globala organisationen World Trade Centers Association (WTCA). WTCA grundades 1970 och är en global organisation utan eget vinstintresse eller politisk inriktning. Organisationens syfte är att främja global handel och vara behjälplig med kontakter och affärsnätverk.

Som hyresgäst hos World Trade Center Göteborg har du möjlighet att nyttja WTCA. För dig som reser mycket i tjänsten eller är i behov av ett miljöombyte har möjligheten att arbeta från ett annat World Trade Center i Sverige eller utomlands. Välkommen att kontakta vår reception om du vill nyttja tjänsterna, eller läs mer om vårt samarbetsavtal i Sverige här.

INTRESSERAD AV VÅRA KONTOR?


    All rights reserved 2021 - World Trade Center Göteborg