Poddstudio Göteborg

Spela in din podcast i vår nya poddstudio

Spelar du in podcast eller kanske går i tankar att börja podda? På Mässans gata 10 har vi nu öppnat dörrarna till vår nya poddstudio. Roliga nyheter och ett efterfrågat koncept hos många av våra hyresgäster och besökare. Här kan du som van poddare eller nybörjare spela in dina poddavsnitt med tillgång till högkvalitativ utrustning, mitt i centrala Göteborg. Boka studion som den är eller ta hjälp av vårt proffs Hampus Schöndorff på Podcasty så hjälper han dig att ta fram och producera riktigt bra innehåll. 

Stig in i vår poddstudio – vi ger dig förutsättningar att skapa bra innehåll när du vill producera podcast. På vårt kontorshotell, mitt i centrala Göteborg, hittar du studion som finns bokningsbar måndag-söndag. Oavsett om du är en van poddare och har stenkoll på tekniken, eller om du är ny inom området och vill ta hjälp av en erfaren producent så står vår studio öppen för dig. Vår poddstudio är utrustad med 4 mikrofoner och mixer i toppkvalitet – ljudtekniken är speciellt anpassad för podcast. Akustiken i rummet passar perfekt för inspelning, då rummet är ljuddämpat/isolerat.

– Att vi blir med poddstudio är det naturliga steget för att fortsätta utveckla vårt kontorshotell i rätt riktning framåt. Som mötesplats i centrala Göteborg är vårt mål att erbjuda rätt förutsättningar för våra kunder att mötas på. Med allt fler företag som väljer att starta podcast som ett format att möta sin målgrupp på är det självklart att vi finns här med rätt lokal och utrustning för att innehållet ska bli så bra som möjligt. Vi har redan fått in förfrågningar från företag som vill boka upp studion och har haft gott om bokningar under premiärdagarna. Jätteroligt att se att detta mottagits så positivt på marknaden, säger Tom Rydell, VD World Trade Center Göteborg.

Jag är nyfiken – kan jag kika på studion?

Självklart kan du det! Vi visar dig gärna studion och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig att producera podd. Kontakta receptionen@wtcgoteborg.se, så bokar vi in en visning tillsammans.

Hur gör jag för att boka?

Studion bokas smidigt genom att maila önskemål om dag och tid till poddstudio@wtcgoteborg.se så återkommer vi med bekräftelse av din bokning. Är du i behov av producent skriver du det i mailet, så ser vi till att Hampus på Podcasty hjälper dig. För dig som medlemsföretag: Det går även att boka poddstudion via konferensbokningssystemet – notera att studion då bokas utan tekniker.

Priser

  • Hyra av poddstudio inklusive 4 mikrofoner och mixer i toppkvalitet: 795 kr/h
  • Boka tekniker/ producent: ytterligare 795 kr/h
  • Boka studion en heldag, 8 timmar: 5000 kr
  • Heldag tillsammans med producent: ytterligare 5000 kr

Vår samarbetspartner Hampus på Podcasty är även proffs på Tv-produktion, filminspelning och livestreaming. Vill ni föreviga er inspelning/event med en film bokar ni filmproduktion från 1500kr/h, beroende på antal kameror, ljus, kameramän etc. Välkommen med din förfrågan och dina önskemål till poddstudio@wtcgoteborg.se.

World Trade Center Göteborg är ett kontorshotell och en mötesplats i centrala Göteborg. Hos oss sitter över 200 företag i privata kontor, coworking-spaces eller i något av våra designade mötesrum. Vi brinner för service, nätverk och att erbjuda rätt lokaler till rätt företag. Är du nyfiken på att besöka oss är du alltid varmt välkommen att höra av dig, så bokar vi in en visning och berättar mer.