CENTRALA OCH PERSONLIGA KONTORSRUM

World Trade Center Göteborg har kontorsrum i varierade storlekar på våra två city-anläggningar, Mässans gata och Teatergatan i Göteborg. Alla kontor är ljusa, moderna med fönster ut mot gatan eller någon av innergårdarna. Vi kan erbjuda fibernät med garanti upp till 100Mbit/s.

Kontorsrummen hyrs ut omöblerade så du kan inreda ditt kontor som du önskar. Vill du måla eller tapetsera eller på andra sätt iordningställa kontoret så att det passar ert varumärke så är det också möjligt. Perfekt för dig som hoppas på att hitta personliga och lediga kontor i Göteborg.

LÄS MER

Du som väljer att hyra kontorsrum i Göteborg och på en av våra anläggningar får per automatik tillgång till ett stort nätverk. Hos oss finns närmare 200 företag med olika specialområden, och genom våra olika aktiviteter och events kan du enkelt hitta fram till nya sammanhang och vinnande samarbeten som tar er verksamhet i nya riktningar. Du som är nyfiken på våra hyresgäster kan läsa mer här.

LÄS MINDRE

WORLD TRADE CENTER GÖTEBORG, EN MÖTESPLATS FÖR DIG I AFFÄRSLIVET, MITT I CENTRALA GÖTEBORG

INRED DITT KONTORSRUM

Ett eget kontor för framgångsrika affärer. Det är viktigt för oss att du trivs och känner en tillhörighet på din arbetsplats. Därför ser vi gärna att du inreder ditt kontorsrum efter eget tycke och smak. Vill du måla om, sätta upp tavlor, hyllor eller bara ha sköna loungemöbler inne på kontoret så är det helt upp till dig. Ditt kontorsrum ska passa just ditt företags behov och därför inreder du själv.

Vill du ha det bästa, välj då ett kontor med spektakulär utsikt över området runt Korsvägen.

Hos oss ingår alltid wi-fi, el, värme, fria timmar i våra konferensrum samt tillgång till gemensamma utrymmen och ett stort utbud av nätverksstärkande, inspirerande events. För de av våra hyresgäster som önskar ta med hunden till arbetsplatsen erbjuder vi också sådana möjligheter på Mässans gata 10. Fråga efter ett hundrum om du vill ta med din fyrbenta vän till jobbet.

KONTAKTPERSON

Kontakta mig så arbetar vi tillsammans fram ett förslag som passar Ditt företag!

PIA EKLUND

FÖRSÄLJNINGSCHEF

031-335 75 05
pia@wtcgoteborg.se

INTRESSERAD AV VÅRA KONTOR?


FORGOT PASSWORD ?
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.