CENTRALA OCH PERSONLIGA KONTORSRUM

På våra två cityanläggningar kan du hyra kontor och kontorsrum i Göteborg med den storlek som passar ditt företag och behov, alla med fönster ut mot vår innergård, privata terrass eller Korsvägen och Lorensbergs takåsar. Hos oss har du möjlighet att sätta din egen prägel på kontoret genom att inreda och designa ditt kontor så som du önskar. Vill du måla om, sätta upp tavlor, hyllor eller inreda med sköna loungemöbler på ditt kontor är det absolut en möjlighet hos oss. Vi vill att det kontoret du väljer ska passa just dig när du ska hyra kontor och kontorsrum i Göteborg.

Vi har många olika kontorsrum att hyra mitt i Göteborg City, vilket också innebär att du får många härliga kontorsgrannar när du väljer att hyra kontor i Göteborg hos oss. Tillsammans med över 200 sköna företag nätverkar du i en inspirerande och designad miljö, med möjlighet att lära känna trevliga personer inom en rad olika branscher. För dig som är mer nyfiken på våra hyresgäster och vilka dina framtida kontorsgrannar är, kan läsa mer här.

Så mycket mer än bara hyra kontor och kontorsrum i Göteborg – varmt välkommen att boka in en visning för att uppleva vår härlig stämning på plats. Klicka här för att se några av de kontor vi har lediga just nu.

Välkommen!

LÄS MER

Hyra kontor i Göteborg – Hitta det perfekta kontoret för ditt företag

Att hitta rätt kontor i Göteborg är avgörande för att skapa en effektiv och trivsam arbetsmiljö för ditt företag. Oavsett om du är en nystartad verksamhet, ett växande företag eller en etablerad organisation finns det olika alternativ för att hyra kontor i Göteborg.

Skapa flexibla och skräddarsydda kontorslösningar på World Trade Center Göteborg

Ett populärt alternativ för att hyra kontor i Göteborg är att vända sig till oss på World Trade Center i Göteborg. Detta ger dig en större flexibilitet och möjlighet att anpassa kontoret efter just dina specifika behov.

Coworking-utrymmen för mindre företag och frilansare i Göteborg

För mindre företag och frilansare kan coworking lösningar vara ett otroligt attraktivt och fördelaktigt alternativ. Hos oss kan du hyra en arbetsplats eller ett privat kontorsrum och hålla månadskostnaden nere – samtidigt som du tar del av den härliga arbetsmiljö vi arbetar för dagligen och är välkommen på alla events och roligheter vi hittar på om dagarna.

Viktiga faktorer att överväga vid val av kontor i Göteborg

Vid val av kontor i Göteborg är det viktigt att överväga faktorer som läge, tillgänglighet, pris och faciliteter. Du bör också tänka på ditt företags behov när det gäller storlek, layout och eventuella specifika krav. Vi finns här och hjälper dig hitta rätt!

Skapa en produktiv arbetsmiljö i Göteborg med rätt kontorslösning

Genom att välja rätt kontor kan du skapa en produktiv och trivsam arbetsmiljö för ditt företag och dina anställda i Göteborg. Ta hjälp av våra erfarna rådgivare så kan du få rätt hjälp direkt och hitta en skräddarsydd lösning, som passar utifrån dina specifika behov.

Kontorsrum i Göteborg – skapa en produktiv arbetsmiljö för ditt företag

Att hitta rätt kontorsrum i Göteborg är viktigt för att skapa en produktiv och trivsam arbetsmiljö för ditt företag. Oavsett om du behöver ett enskilt kontorsrum för dig själv eller ett antal rum för ditt team, då finns det flera alternativ att överväga i staden.

LÄS MINDRE

WORLD TRADE CENTER GÖTEBORG, EN MÖTESPLATS FÖR DIG I AFFÄRSLIVET, MITT I CENTRALA GÖTEBORG

INTRESSERAD AV VÅRA KONTOR?


    All rights reserved 2021 - World Trade Center Göteborg