CENTRALA OCH PERSONLIGA KONTORSRUM

På våra två cityanläggningar hyr du kontorsrum i den storlek som passar ditt företag och behov, alla med fönster ut mot vår innergård, privata terrass eller Korsvägen och Lorensbergs takåsar. Hos oss har du möjlighet att sätta din egen prägel på kontoret genom att inreda och designa ditt kontor så som du önskar. Vill du måla om, sätta upp tavlor, hyllor eller inreda med sköna loungemöbler på ditt kontor är det absolut en möjlighet hos oss. Vi vill att det kontoret du väljer ska passa just dig.

Vi har många olika kontorsrum mitt i Göteborg City, vilket också innebär att du får många härliga kontorsgrannar när du hyr kontor hos oss. Tillsammans med över 200 sköna företag nätverkar du i en inspirerande och designad miljö, med möjlighet att lära känna trevliga personer inom en rad olika branscher. För dig som är mer nyfiken på våra hyresgäster och vilka dina framtida kontorsgrannar är, kan läsa mer här.

Så mycket mer än bara kontorsrum – varmt välkommen att boka in en visning för att uppleva vår härlig stämning på plats. Klicka här för att se några av de kontor vi har lediga just nu.

Välkommen!

WORLD TRADE CENTER GÖTEBORG, EN MÖTESPLATS FÖR DIG I AFFÄRSLIVET, MITT I CENTRALA GÖTEBORG

INTRESSERAD AV VÅRA KONTOR?


    All rights reserved 2021 - World Trade Center Göteborg