LEDIGA KONTOR I GÖTEBORG

MÄSSANS GATA 10 & TEATERGATAN 19 

Varmt välkommen till våra kontorshotell i Göteborg City. Vi erbjuder ett brett utbud av fräscha kontor och smidiga coworkinglösningar på våra två attraktiva adresser mitt i centrala Göteborg. Vi är en härlig mötesplats med över 200 sköna företag som gör affärer, nätverkar och minglar tillsammans i våra designade lounger och miljöer.

LÄS MER

mycket mer än bara kontor – vi brinner för nätverk, utveckling och att se ditt företag växa. Hos oss välkomnas dina besökare av vår bemannade reception och du bokar smidigt dina möten i våra designade mötesrum, alla med unik design och inspiration hämtad från olika länder runt om i världen. Med ett kontor hos oss ingår ett visst antal fria timmar att nyttja i mötesrummen varje månad vilket är perfekt för dig som har mycket möten eller önskar en flexibel miljö att arbeta i. Vi erbjuder guldläge för våra hyresgäster med kollektivtrafik precis utanför porten och med parkeringsmöjligheter i garage för dig som önskar ta bilen till kontoret. I anslutning till våra anläggningar finner du även stadens bubblande evenemangsstråk med trevliga restauranger, boutiquer och fina hotell. Som hyresgäst hos oss erbjuds förmånliga medlemspriser hos våra noga utvalda samarbetspartners, så som Gothia Towers, Steinbrenner & Nyberg och SATS gym.

På vårt kontorshotell blir du och ditt företag en del av vårt stora affärsnätverk och träffar trevliga kontorsgrannar inom en rad olika branscher. Vi bjuder ofta in till färgsprakande events, inspirerande seminarier och framgångsrika nätverksträffar, så som lyxiga frukostar, färgsprakande temafester och After Works med mingel i fokus.

På denna sida finner du förslag på några av de kontor vi har lediga just nu. Är det så att du söker en annan kontorslösning än förslagen nedanför? Varmt välkommen att kontakta oss eller skicka in en intresseanmälan med dina önskemål, så arbetar vi tillsammans fram ett förslag som passar dig. Tycker du det är svårt att hitta lediga kontor i Göteborg? Då är det till oss du ska vända dig! 

LÄS MINDRE

INTRESSERAD AV VÅRA KONTOR?


    All rights reserved 2021 - World Trade Center Göteborg