LEDIGA KONTOR I GÖTEBORG

MÄSSANS GATA 10 & TEATERGATAN 19 

Så mycket mer än bara kontor! Vi erbjuder prisvärda privata kontor, trevliga coworkingytor, virtuella kontor och mycket mer under våra tak i centrala Göteborg. Vi har över 250 medlemsföretag hos oss som gör kontoret till den härliga mötesplats det är idag. Kontorsgrannarna lär du känna på bästa sätt på våra events – vi arrangerar alltifrån frukostar till yoga och PT-pass i smågrupper, till afterworks och härliga fikor. Allt med nätverkande i fokus!

Anmäl ditt intresse via kontaktformuläret nedan, så ser vi fram emot att höra mer om ditt företag. Nedan kan du läsa mer om våra lediga kontorslösningar – du är varmt välkommen att boka in en visning där du får uppleva oss och våra olika kontor på plats. Vi skräddarsyr alltid en kontorslösning som passar just dig och ditt företag!

LÄS MER

mycket mer än bara kontor i Göteborg

Vi brinner för nätverk, utveckling och att se ditt företag växa. Hos oss välkomnas dina besökare av vår bemannade reception och du bokar smidigt dina möten i våra designade mötesrum, alla med unik design och inspiration hämtad från olika länder runt om i världen. Med ett kontor hos oss ingår ett visst antal fria timmar att nyttja i mötesrummen varje månad vilket är perfekt för dig som har mycket möten eller önskar en flexibel miljö att arbeta i.

Lediga kontor på guldläge i Göteborgs City

Vi erbjuder lediga kontor i Göteborg med guldläge för våra hyresgäster med kollektivtrafik precis utanför porten och med parkeringsmöjligheter i garage för dig som önskar ta bilen till kontoret.

I anslutning till våra anläggningar och kontor i Göteborg, finner du även stadens bubblande evenemangsstråk med trevliga restauranger, boutiquer och fina hotell. Som hyresgäst hos oss erbjuds förmånliga medlemspriser hos våra noga utvalda samarbetspartners, så som Gothia Towers, Steinbrenner & Nyberg och SATS gym.

Bli en del av vårt stora affärsnätverk

På vårt kontorshotell blir du och ditt företag en del av vårt stora affärsnätverk och träffar spännande kontorsgrannar inom en rad olika branscher. Vi bjuder in till färgsprakande events som lyxiga frukostar, temafester, träningspass och After Works med mingel i fokus.

Hitta det perfekta kontoret för ditt företag

Om du letar efter ett kontor i Göteborg har du flera alternativ att överväga. Att hitta det perfekta kontoret för ditt företag är avgörande för att skapa en produktiv arbetsmiljö och främja tillväxt. Varmt välkommen att kontakta oss eller skicka in en intresseanmälan med dina önskemål, så arbetar vi tillsammans fram ett förslag och hittar ett ledigt kontor hos oss i Göteborg som passar just dig och ditt företags specifika önskemål. Tycker du det är svårt att hitta ett passande kontor i Göteborg? Då är det till oss du ska vända dig!

Boka in en visning och upplev känslan hos oss på plats

Det bästa sättet för att få en känsla för hur det är att hyra kontor hos oss är att komma på en visning. Vi kan då tillsammans kolla på lediga kontor och olika alternativ där du får en bild av hur ditt företag skulle kunna trivas och växa i lokalerna. Vi träffar dagligen företag inom olika branscher som är nyfikna på att se hur det är hos oss – välkommen du med!

LÄS MINDRE

INTRESSERAD AV VÅRA KONTOR?


    All rights reserved 2021 - World Trade Center Göteborg